HJEMME HOS LARS: 44 M2 HYBEL

MED DESIGNKLASSIKERE

Af: Trine Nørgaard for iBoligen.dk

I en af landets første passivboliger besøger vi boligentusiasten, Lars Birklykke, der med sine 22 år har en uovertruffen interesse for design og indretning.

 

Indretningen i den åbne lejlighed er opbygget med klassiske grundelementer, så han let kan skifte udtryk. Det er blandt andet klassikere som Arne Jacobsen og Piet Hein, der mikses med arvegods, loppefund og rå naturelementer.

 

 

HJEMME HOS STINE: MIN

NORDISKE OASE

Af: Camilla Lærke Mors for A Magazine

 

Hvis der er nogen, der har rendyrket tidens cool nordiske stil, er det indretnings-bloggeren Stine Andsbjerg. Det kan da godt være, at hun skifter spor en gang i fremtiden. Men lige nu gælder det kontrasterne: Råt og nordisk mod det fine og klassiske.

 

 

 

 

 
 
 

HIGH ON DESIGN

 

KONTAKT

Happy Mountain samarbejder kollaborativt med etablerede design-virksomheder og skaber engagement med slutbrugeren igennem de sociale medier.

 

Bag Happy Mountain står Lars Birklykke og Stine Andsbjerg fra Aarhus. Navnet er en fri oversættelse og sammensmeltning af deres efternavne.

 

I sommeren 2013 fandt de hinanden på Instagram, og siden har de dagligt delt det design og interiør, som gør livet smukkere. Et uvurdeligt venskab gav anledning til at udleve en fælles drøm om at blogge, style og produktudvikle.

 

”Folk tror, vi er vokset op sammen, fordi vi æstetisk fremstår som tvillinger. Men faktum er, at jeg kun havde kommunikeret med Lars via Instagram i knap et år, da han en dag dukkede uanmeldt op på mit arbejde, og vi drak en kop kaffe. Det blev den første kop af mange. ” fortæller Stine.

 

5. juni 2014 etablerede makkerparret interiørbloggen Happy Mountain; et råt, nordisk univers, hvor naturen får lov til at spille en essentiel rolle. På rekordtid fik de æstetiske soulmates en dedikeret fanskare og blev fra maj 2015 en del af Bloggers Delight, som er Danmarks største blognetværk. Her er 220 af de mest interessante blogs indenfor bl.a. mode, livsstil, beauty og mad er samlet i et premium netværk med samlet set læser 1 mio. med hver måned.

 

Idag er Happy Mountain et af danskernes fortrukne valg, når det kommer til interiørblogs, hvor stilen er nordisk og maskulin. Som følge af den massive interesse stiftede de Happy Mountain Studio i 2015. Formålet er at konsultere designvirksomheder i indretning, events, type- & image styling og produktudvikling, hvor de i tæt dialog finder frem til tidens hotteste trends.

 

Happy Mountain indretter desuden private hjem og showrooms for virksomheder.

 

Derudover er de begge udnævnt ambassadører for den respekterede virksomhed - Royal Copenhagen.

 

Har du ris, ros, spørgsmål, ønsker eller kreative forslag - eller ønsker du som PR bureau eller designvirksomhed at samarbejde, at sende pressemeddelser eller invitationer til presseevent - er du meget velkommen til at skrive til os.

 

E-mail: info@happymountainstudio.dk

 

Alt redaktionelt samarbejde bedes rettet til: salg@bloggersdelight.dk

- ABOUT -

© Happy Mountain 2015. All Rights Reserved